top of page

Pentru a putea achita online, te rugam sa citesti si sa ACCEPTI Termenii si Conditiile Contractuale

Contact

termeni si conditii contractuale


Prin apasarea butonului de la sfarsitul acestui text,  sunteți de acord să respectati următorii termeni și condiții contractuale de utilizare.Contractul
Acest contract este între Client si  Forum Media S.R.L - Boutique de Litere. Acesta acoperă furnizarea de produse și servicii de închiriere  descrise în oferta catre client.
Rezervarea este confirmată atunci când clientul a achitat catre Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere. avansul sau plata integrala . Confirmarea comenzii trebuie să fie făcută în scris de catre client printr-un e-mail trimis catre info@boutiquedelitere.ro
 

Termeni de plată
Dupa plasarea si confirmarea unei comenzi în scris catre Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere, se aplică următoarele:


Prima plată: clientul va achita un avans de 50% din factura totală pentru  rezerva. Ne pare rău ca datorita cererii ridicate, nu putem rezerva articole  pentru anumite date, inainte de primirea avansului.


A doua plată: Soldul restant al facturii trebuie să fie plătit cu 30 zile înainte de nunta sau eveniment sau mai devreme de 30 de zile, daca Clientul opteaza pentru acest lucru.
Clientul poate achita si intergral daca doreste.  
Preturile indicate in oferta  trimisa clientului  sunt valabile pentru șapte zile de la data trimiterii acesteia.  Preturile includ transportul (expedierea si colectarea pentru retur) in localitatie principale din Romania si nu includ instalarea decat daca acest lucru a fost agreat in scris  in oferta transmisa catre client. Am ales acest mod de lucru, intrucat consideram ca este varianta cea mai economica pentru clientii nostrii. Articolele noastre luminoase nu necesita o instalare complicata, trebuie doar despachetate, pozitionate e o suprafata plana si conectate la sursa de curent.


Anulari
În cazul în care un client dorește să anuleze comanda, trebuie să facă acest lucru în scris, printr-un  e-mail trimis catre info@boutiquedelitere.ro. Comanda  devine anulata odată ce Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere a primit solicitarea clientului și a răspuns pentru a confirma acest lucru.
În cazul în care comanda sau rezervarea este anulata  cu mai putin de 30 de zile înainte de data evenimentului programat, avansul este nerambursabil.

 

Modificări ale comenzii
În cazul în care clientul dorește să modifice comanda, notificarea catre Forum Media S.R.L - Boutique de Litere trebuie făcută în scris prin  e-mail (mesajul text nu este acceptat). Modificarea  comenzii pe cale telefonica va fi acceptata, insa Forum Media S.R.L - Boutique de Litere. ii va solicita Clientului sa să confirme orice modificări si în scris.
Forum Media S.R.L - Boutique de Litere nu poate garanta că va fi în măsură să furnizeze orice produs, în cazul în care Clientul dorește să modifice comanda. Toate produsele oferite clientilor nostrii sunt în funcție de disponibilitate. Nu putem garanta că vom fi in masura sa modificam data rezervarii, mai ales în sezonul de vârf.
În cazul în care plata nu se efectuează în termenele detaliate mai sus, acest lucru este considerat o incalcare a contractului, drept urmare Forum Media S.R.L - Boutique de Litere  va considera contractul ca reziliat.
În cazul în care Forum Media S.R.L - Boutique de Litere consideră contractul reziliat, orice plăți efectuate pana la acea dată, nu sunt rambursabile. Orice sold va trebui, de asemenea, achitata imediat catre Forum Media S.R.L - Boutique de Litere
In cazul unui contract reziliat, Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere are dreptul de a realoca stocul disponibil fără a informa clientul.
 

Articole deteriorate sau  pierdute
Articolele deteriorate vor rămâne în proprietatea Forum Media S.R.L - Boutique de Litere și o taxă de reparare/ înlocuire va fi facturata clientului pentru orice produs care este returnat catre noi deteriorat. Forum Media S.R.L - Boutique de Litere are o politica corecta  cu privire la articolele deteriorate și în cazul în care se produc daune minore, vom incerca sa le remediem la un cost minim.
 
Articolele pierdute de catre Clieni sau din vina Clientului vor fi facturate Clientului la pretul platit de Forum Media S.R.L - Boutique de Litere pentru achizitionarea acestora.
Pentru orice articol  restituit  de către client cu intarziere va fi percepută  taxa zilnică echivalenta cu pretul de inchiriere până când produsul este returnat la Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere.


Colectare/expediere 
Colectarea/ livrarea  articolelor rezervate poate fi facuta nu mai devreme de 24 de ore inainte de eveniment. Returnarea articolelor se va efectua in prima zi lucratoare de dupa eveniment cu  excepția cazului în care Forum Media S.R.L - Boutique de Litere a agreat altceva in scris cu Clientul.
Toate articoloele închiriate de catre Client trebuie să fie returnate iar pierderea sau deteriorarea,  trebuie raportata catre Forum Media S.R.L - Boutique de Litere
Forum Media S.R.L - Boutique de Litere isi ia angajamentul sa furnizeze un ambalaj corespunzator transportarii articolelor pentru evitarea riscului de deteriorare.
Toate articolele închiriate trebuie să fie ambalate cu grijă de catre Client astfel încât articolele sa nu se deterioreze în timpul transportului.
Detaliile cu privire la colectare/ experiere/returnare  vor fi agreate in scris intre Forum Media S.R.L - Boutique de Litere  si Client cu aproximativ o săptămână înainte.
Pe durata inchirierii articolelor de catre Client, este interzisa subinchirierea sau imprumutarea articolelor ce apartin Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere catre o terta parte.

Instructiuni de utilizare si recomandari
Pe durata inchirierii articlelor noastre, în cazul în care pentru orice motiv, este necesara inlocuirea unui bec ,  asigurați-vă că acesta este inlocuit dupa deconectarea articolelor de la priza de curent electric.
Pe durata functionarii, becurile pot fi foarte calde asadar vă rugăm să nu atingeți becurile atunci când sunt pornite și  de asemenea sa nu incercati inlocuirea unui bec  decat dupa ce ati acordat timpul necesar racirii.
Vă rugăm să amplasați articolele noastre pe o suprafata plana si stabila pentru a le menține stabile și pentru a a evita caderea acestora. Daca este posibil, va sfatuim sa le amplasati aproape de un perete pentru a va asigura ca nu vor fi rasturnate din greseala.
Atunci când mutati articolele, vă rugăm să va asigurati  că 2 persoane transporta fiecare articol intrucat acestea pot fi grele pentru o singura persoana.
În situația puțin probabila in care articolele noastre nu functioneaza, va rugam contactați Forum Media S.R.L - Boutique de Litere pentru a le repara sa sa nu incercati dumneavoastra sa le reparati intrucat articolele electrice pot fi periculoase.
Asigurați-vă că toate cablurile de extensie sunt intinse pentru a evita supraîncălzirea și potențial risc de incendiu. De asemenea , va rugam sa va asigurati ca ati pozitionat cablurile in asa fel incat sa nu reprezinte un pericol de impiedicare. Este interzis consumul de bauturi sau mancare in imediata vecinatate a literelor
Aplasarea articolelor luminose in exterior este permisa numai cu acordul prelalabil obtinut din partea Forum Media S.R.L - Boutique de Litere.
Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele daune sau prejudicii cauzate de unul din articolele noastre, ele aflandu-se sub raspunderea Clientului pe durata inchirierii.

Condițiile meteorologice nefavorabile
Forum Media S.R.L - Boutique de Litere nu isi asuma responsabilitatea pentru condițiile meteorologice nefavorabile care ar putea impiedica accesul la locul de desfasurare al evenimentului. Forum Media S.R.L - Boutique de Litere va face tot posibilul ca articolele rezervate de catre client  să ajungă la locul de desfășurare al evenimentului, insa doar daca conditiile meteorologice sunt favorabile fara a pune in pericol viata personalului care le transporta. Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere nu poate fi considerat responsabil pentru foc, inundații, conflictele de muncă, insuficiența alimentării cu energie electrică, precum și orice alte circumstanțe imprevizibile care împiedică livrarea serviciilor contractate de catre Client.


Specifice locatiei
Este responsabilitatea clientului sa se asigure că:
O priză dublă este situată în apropierea locului unde vor fi plasate articolele noastre. 
Accesul la locul de parcare, descărcare și instalarea nu sunt restrictionate și este pus la dispoziție suficient spatiu pentru amplasarea articolelor.
Forum Media S.R.L - Boutique de Litere trebuie sa fie informata de catre Client cu privire la orice restricții de acces, care ar putea avea un impact asupra livrarii in siguranta si la timp a articolelor. Aceste restrictii pot include, dar nu se refera exclusiv la: scari, ascensoare, intrari dificile, restricții de parcare etc. 
Costurile suplimentare vor fi suportate de catre Client în cazul în care restrictiile nu ne sunt aduse la cunostiinta in momentul rezervării .
Clientul va trebui sa informeze Forum Media S.R.L - Boutique de Litere  din timp cu privire la orice modificări de acces, timing, logistică și configurare locație.
Forum Media S.R.L -
 Boutique de Litere își rezervă dreptul de a revizui și actualiza periodic Termenii și Condițiile contractuale.

 

Prin apasarea butonului de mai jos, confirm ca am citit si accept Termenii si Conditiile Contractuale si doresc sa platesc online

&

bottom of page